Flag Counter
Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére
2014. június 06. írta: Hungarian Geographic

Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére

Drága Szerelmem!

A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok!

foci.jpg

1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém! Nem a tied! Nem a mienk! AZ ENYÉM! Minden nap! Egész nap! Nincs kivétel! A távkapcsolóra rá se nézhetsz!

2. Ha a TV előtt el kell menned addig nem lesz baj, amíg azt az utat a földön kúszva, engem egy pillanatra sem zavarva teszed meg.

3. A mérkőzések ideje alatt vak, süket és néma leszek! Kivéve, ha azt akarom, hogy tölts még egy italt vagy hozz valami rágcsálni valót! Nem kell megkérdezned, hogy kérek-e még? Csak hozd be a piát! Ne várj ezért verbális köszönetet, inkább örülj ha néha hálámat a popsidra csapva kifejezem.

4. Ne is álmodozz arról, hogy odafigyelek rád, meghallgatlak, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót, elmegyek a gyerekért, beállok a kocsival. Sem ezek, sem semmi ezekhez hasonló nem fog megtörténni!

5. Amelyik csapatnak szurkolok, annak a csapatnak szurkolsz te is!

6. Ha a vacsora a mérkőzés idejére esik, akkor azt a szünetben kérem egyetlen egy tányéron, egyetlen egy evőeszközzel feltálalni a TV előtt űltömben. Nem érdekel, hogy mennyit vesződtél vele, nem érdekel, hogy ha az ülőgarnitúra zsíros lesz. A Világbajnokság alatt, SOHA ne emlékeztess az egészséges táplálkozás fontosságára!

7. Ha átjönnek a barátaim meccset nézni, SOHA ne vágjál pofákat miattuk. Pont őmiattuk, mindig legyen legalább fél rekesz sör a hűtőben, és rengeteg rágcsálni való!

8. A te kötelességed, hogy napra kész és tájékozott legyél a torna eseményeivel, menetrendjével, eredményeivel kapcsolatban ha csatlakozni kivánsz a társalgásunkhoz. Ennek hiányába ne lepődj meg ha én és a barátaim rosszalóan nézünk rád vagy rád se hederitünk. SOHA ne panaszkodj, ha emiatt nem kapsz elég figyelmet!

9. Ne felejtsd el, hogy te SOHA sem tudhatsz többet a fociról, mint én!

10. A mérkőzés alatt nem akarom hallani a hangodat. Tudod jól, hogy a pici szád akkor szeretem a legjobban, ha össze vannak zárva azok a csodálatos ajkaid!

11. Végszükség esetén, ha valami fontosat akarsz mondani, azt a szünetben elmondhatod a reklám ideje alatt, de csak akkor ha a félidei eredmény számomra elfogadható. Ha nem életbevágó, akkor várj a meccs végéig!

12. A torna ideje alatt egyszer sem akarom hallani, hogy: “Túl sok meccset nézel!”!

13. A gólok, szabálytalanságok és a helyzetek ismétlése nagyon fontos! Nem érdekel, hogy már láttam. Látni akarom újra és újra! Akárhányszor csak lehet!

14. A mérkőzések beharangozói és az összefoglalói épp olyan fontosak, mint a meccs! Eszedbe se jusson, és SOHA ki ne ejtsd a szádon: “De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?” Ilyenkor emlékezz az 1. pontra!

15. Nagyon szépen megkérlek, hogy ha szomorúnak látsz amiért a csapatom vesztésre áll, SOHA ne mondd, hogy “Ne törődj velük, ez csak egy játék!” vagy “Ne aggódj, majd legközelebb győzni fognak!”, mert ezzel csak mégjobban felbosszantasz!

16. A mérkőzések ideje alatt nincs teljes szex!

17. Értesd meg a barátaiddal, hogy a Világbajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!

18. Viszont ha a barátom minket hív magához meccset nézni az utolsó pillanatban, akkor 5 perc (igen 300 másodperc és nem több!) múlva már úton kell lennünk!

19. Mindig mosolyogj! Kivéve, ha a csapatom vesztésre áll!

20. SOHA sem akarok észrevételek hallani Ronaldo kinézetével kapcsolatban!

21. Az időeltolódás miatt a braziloknál délután van, amikor nállunk már este. Tehát felesleges agyalnod és kérdezgetned arról, hogy "Bezzeg Braziliában sosem megy le a nap!"

22. Nem! Magyarország nem jutott ki a Braziliába! Nem. NEM tudom, hogy mikor jutunk ki megint egy világbajnokságra!

Ha te is várod a Világbajnokság kezdetét és tetszett az írásom, kedveld és oszd meg barátaiddal és csatlakozz a Hungarian Geographic Facebook oldalához, ahol bővebb tartalommal, linkekkel, videókkal, képekkel, érdekességekkel várlak

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungariangeographic.blog.hu/api/trackback/id/tr696282479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Preszkirptivizmus 2014.06.06. 16:04:15

Szexista hanyadek? Az en indexemen????

Sonocomodo 2014.06.06. 16:22:47

egészen nyilvánvaló, hogy ez az ember nagyon régóta nem volt nővel és emiatt a végletekig frusztrált.

van_itt_valaki? 2014.06.06. 16:31:00

Úristen ez mennyire szar...

[c] 2014.06.06. 16:53:20

"...a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga"
Hát, ezért nem volna kár :P
Focirajongónak lenni egy dolog, mániákus, agresszív taplónak egy másik. Ha humorosnak szántad az írást, akkor meg a humor nem "jött át".

2014.06.06. 16:58:15

Szerintem minden jóérzésű nő lepattintana a p-ba egy ilyen surmót, aki a fenti lista alapján reagálna rá.

falum 2014.06.06. 17:21:02

"17. Értesd meg a barátaiddal, hogy a Világbajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!"

Ez mekkora :D

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2014.06.06. 17:27:23

Több ezer embernek, több ezer férfinak és NŐnek átjött a péntek, napfény, szamba feeling ebben a könnyed, humorba ömlesztett írásban. Sajnálom, hogy akiknek nem, azok MINDANNYIAN kommentelték az irásomat!

Behajtó70 2014.06.06. 17:43:59

Kiváló! Afféle Montipájtonos kritika. De sajnos a fenti kommentelő nők (NŐK!) a nyúlon túlról szemlélik a világot, így azt nem is érthetik!

G. Attila · http://hatarontul.wordpress.com/ 2014.06.06. 18:55:05

A 17. pont mindent visz :)
22. + 1 Ha úgy döntünk, hogy a városban egy kocsmában nézzük meg, ne akarj velünk jönni, ne szervezz mellé programot a haverok párjaival, nem megyünk el étterembe, mert ott is van tévé, és a meccs után nem futunk sehova, hanem megbeszéljük amit láttunk újabb sörök mellett. Ha mégis jősz, de a témához nem tudsz hozzászólni, és unatkozol, akkor így jártál.

Akinek nem esik le, hogy ez a lista teljes egészében poén, és a férfi sztereotípiákat jóval inkább tükrözi ferdén, akkor megintcsak így járt.

eff 2014.06.06. 19:28:04

Remek, tokeletes, szinte teljes szabalyrendszer:-). Aki negativ kommentet ir, az olyan no (nem is miert olvasta el) aki nem tudja a helyet a vilagban, pacsker ferj, esetleg ratyi (szerintem az a ferfi aki nem szereti a focit az tuti meleg).

[c] 2014.06.06. 22:50:50

@eff: Az ultima ratio: aki nem szereti a focit, az buzi. Van akváriumod? Atyaég.

danna113 2014.06.07. 01:10:07

Himsoviniszta bunko paraszt az ilyen. Egy értelmes nő azonnal otthagyja az ilyet

Nenna 2014.06.07. 08:52:35

Jajjmár miért veszitek ezt ennyire véresen komolyan, szerintem jópofa kis írás :) Amúgy meg ennyi alkalmazkodás bele kell hogy férjen egy párkapcsolatba... Amelyik nőnek ez nem megy, ha képtelen ilyen szinten rugalmas lenni a párjával, ott rég baj van :P

chop 2014.06.07. 12:34:23

Aki szerint ez borzasztó és szexista, annak csak annyit tudok mondani, hogy humor és irónia nélkül bizony rohadt szar lehet az élet...

gigacherry 2014.06.07. 12:44:28

@eff: Úgy látom, te komolyan vetted. :-)

gigacherry 2014.06.07. 12:59:25

Ha az én uram mondaná mindezt, kb. három pontban közölném az én szabályomat: Azt nézel, amit akarsz, én pedig a másik szobában nézem, amit én akarok. Ha nem veszed ki a részed a gyerekekkel való teendőkből, és semmiből, akkor sajnos magadnak kell bevásárolnod, sört venned, a ruháidat mosnod, stb. Vacsorára hideget viszel be magadnak a konyhából. Ha összemorzsázod a kanapét, fel is takarítod magad után stb.

ABC123456 2014.06.07. 15:03:05

Ez annyira, de annyira szupiiii, jajistenem úúúgy tetszik ! Mennyi eredeti ötlet, irónia, szarkazmus, ezért aztán érdemes döngetni a billentyűzetet ! Hát még olvasni, az az igazi haszon ! Ezer remek, eredeti ötletet lehet belőle meríteni - és nem pusztán a magyar helyesírás szabályaira vonatkozólag :) :) :), de a mielőbbi válás eszközei tekintetében is :) :) :) Hajrámagyarország, hajráfijúk !

mildi 2014.06.07. 15:13:29

apró kiegészítések:
a legfontosabb!4! 1-hez: tied lehet, kivéve az osztrák és a brit nagydíj ideje alatt. ellenkező esetben a többi pontot beszoptad. ;)
folyománya: az összes pont -f1-hez igazítva- vonatkozik rád e két nagydíj ideje alatt (beleértve a boxutcát és az időmérőket is!).
16-hoz: neked! ;)))
20-hoz: nem fogsz. me' csúnya.
21-hez: nem fogok. szokva vagyok már (tudod: száguldó cirkusz)

deal? :)

Lovag Mihály 2014.06.07. 15:49:11

mennyi retardtált fikázó, savanyújóskák

sophiataylor · http://transpowerfist.wordpress.com/ 2014.06.07. 16:23:29

A szösszenetről, mint humoros műről a következő vicc jut az eszembe:
Két favágó dolgozik az erdőben. az egyik egyszer csak jól megsuhintja a szekercékét és lecsapja vele a másik lábát. Az megkérdi: -Komám, ezt most komolyan gondoltad?!
-Igen.
-Jó, mert viccnek túl durva lett volna.

szbszig 2014.06.07. 16:40:00

Van egy-kettő vicces közte, a többség viszont már unalmas. És a nyelvezete is egy fokkal durvább annál, mint ami még elfogadható és szórakoztató lenne szerintem.

Jees 2014.06.07. 17:18:24

@sophiataylor:
Jogos. Nekem egy másik vicc jutott az eszembe róla:
Az ifjú lord az esküvő után elmondja a házirendet újdonsült feleségének:
- Hétfőn vacsora a klubban, kedden színház, szerdán vacsora atyámnál, az idős lordnál, csütörtökön estély Lady X.-nél, pénteken agárverseny, szombat este opera, vasárnap este pedig házasélet.
Erre az ifjú asszony:
- Na akkor én is elmondom a házirendet. Itt minden este házasélet. Ha itthon vagy, ha nem.

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2014.06.11. 02:57:19

Folyt. köv. hungariangeographic.blog.hu/2014/06/11/brazilia_horvatorszag Gyertek! Mutassuk meg a Világnak, hogy mi vagyunk a tízmillió szövetségi kapitány országa!

tincze 2014.06.11. 21:15:43

Tökhalycsárok ! Túl sok időt csesztem el már most is rájuk !

fátum 2014.06.12. 14:23:29

Ennyi humortalan embert egy rakáson... :-(
A szexista jelzőről csak annyit, hogy nekem egy férfi kolléga küldte, akinek a felesége küldte. Persze, neki van humorérzéke.
Nekem tetszett. Nyilván nem kell teljesen komolyan venni.

Sm:)ey 2014.06.12. 15:34:51

10: Ne keveredj önellentmondásba drágám, a 16os pontoddal! :D
(egyébkéntmeg 16: mibe, hogy dehogynem. Ágyéktáji gyengeségtek nagyobbnak gondolom, mint focifüggőségtek.^^:D)

Tünde Kis Patakiné 2014.06.13. 19:02:06

@Hungarian Geographic: Ez igazán rendes :D azt hiszem lassan ki kell találni egy csajos programot, amit 4 évente "a pasimnak kussal" jutalmazva megtarthatunk. Ötlet? Mert ugye nincs ezzel semmi baj ameddig ezt mi is megtehetjük :D

atrask 2014.06.15. 10:39:40

@eff: Kikérem magamnak! Házas vagyok, 2 gyerek, utálom a focit meg a sört. Én a forma 1-et imádom, meg apósomék somogymegyei házi páleszét! (Mielőtt azzal viccelnél,hogy a két gyerek nem is az enyém, de bizony az) :D

Nesebar 2014.06.16. 09:15:41

Akinek nem jön át a szarkazmus+humor ebből az irásból, azzal komoly bajok vannak.
süti beállítások módosítása