Flag Counter
Szabályok feleségek és barátnők számára a Európa-bajnokság idejére
2016. június 10. írta: Hungarian Geographic

Szabályok feleségek és barátnők számára a Európa-bajnokság idejére

Drága Szerelmem!
A Franciaországi Európa-bajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok!
foci.jpg

1. Június 10 és Július 10 között a TV az enyém! Nem a tied! Nem a mienk! AZ ENYÉM! Minden nap! Egész nap! Nincs kivétel! A távkapcsolóra rá se nézhetsz!
2. Ha a TV előtt el kell menned addig nem lesz baj, amíg azt az utat a földön kúszva, engem egy pillanatra sem zavarva teszed meg.
3. A mérkőzések ideje alatt vak, süket és néma leszek! Kivéve, ha azt akarom, hogy tölts még egy italt vagy hozz valami rágcsálni valót! Nem kell megkérdezned, hogy kérek-e még? Csak csináld! Ne várj ezért verbális köszönetet, inkább örülj ha néha hálámat a popsidra csapva kifejezem.
4. Ne is álmodozz arról, hogy odafigyelek rád, meghallgatlak, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót, elmegyek a gyerekért, beállok a kocsival. Sem ezek, sem semmi ezekhez hasonló nem fog megtörténni!
5. Amelyik csapatnak szurkolok, annak a csapatnak szurkolsz te is!
6. Ha a vacsora a mérkőzés idejére esik, akkor azt a szünetben kérem egyetlen egy tányéron, egyetlen egy evőeszközzel feltálalni a TV elött űltömben. Nem érdekel, hogy mennyit vesződtél vele, nem érdekel, hogy ha az ülőgarnitúra zsíros lesz. A. Európa-bajnokság alatt, SOHA ne emlékeztess az egészséges táplálkozás fontosságára!
7. Ha átjönnek a barátaim meccset nézni, SOHA ne vágjál pofákat miattuk. Pont őmiattuk, mindig legyen legalább fél rekesz sör a hűtőben, és rengeteg rágcsálni való!
8. A te kötelességed, hogy napra kész és tájékozott legyél a torna eseményeivel, menetrendjével, eredményeivel kapcsolatban ha csatlakozni kivánsz a társalgásunkhoz. Ennek hiányába ne lepődj meg ha én és a barátaim rosszalóan nézünk rád vagy rád se hederitünk. SOHA ne panaszkodj, ha emiatt nem kapsz elég figyelmet!
9. Ne felejtsd el, hogy te SOHA sem tudhatsz többet a fociról, mint én!
10. A mérkőzés alatt nem akarom hallani a hangodat. Tudod jól, hogy a pici szád akkor a legszebb, ha össze van zárva!
11. Végszükség esetén, ha valami fontosat akarsz mondani, azt a szünetben elmondhatod a reklám ideje alatt, de csak akkor ha a félidei eredmény számomra elfogadható. Ha nem életbevágó, akkor várj a meccs végéig!
12. A torna ideje alatt egyszer sem akarom hallani, hogy: “Túl sok meccset nézel!”!
13. A gólok, szabálytalanságok és a helyzetek ismétlése nagyon fontos! Nem érdekel, hogy már láttam. Látni akarom újra és újra! Akárhányszor csak lehet!
14. A mérkőzések beharangozói és az összefoglalói épp olyan fontosak, mint a meccs! Eszedbe se jusson, és SOHA ki ne ejtsd a szádon: “De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?” Ilyenkor emlékezz az 1. pontra!
15. Nagyon szépen megkérlek, hogy ha szomorúnak látsz amiért a csapatom vesztésre áll, SOHA ne mondd, hogy “Ne törődj velük, ez csak egy játék!” vagy “Ne aggódj, majd legközelebb győzni fognak!”, mert ezzel csak mégjobban felbosszantasz!
hungeoontour.jpg
Hungarian Geographic on Tour - a döntőig megvannak a jegyek! 
16. A mérkőzések ideje alatt nincs teljes szex!
17. Értesd meg a barátaiddal, hogy az Európa-bajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!
18. Viszont ha a barátom minket hív magához meccset nézni az utolsó pillanatban, akkor 5 perc (igen 300 másodperc és nem több!) múlva már úton kell lennünk!
19. Mindig mosolyogj! Kivéve, ha a csapatom vesztésre áll!
20. SOHA sem akarok észrevételek hallani Ronaldo kinézetével kapcsolatban!
21. Igen! Jól látod, hogy Magyarország kijutott az Eb-re! Nem! Nem azért mert felemelték 24-re a részvevők számát, hanem mert megérdemeltük. Mert megküzdöttünk érte! Mert jobbak voltunk mint a többi csapat! Ha nem hiszed el ezt nekem, akkor próbáld meg elmagyarázni ezt a buta érvelésed egy holland, egy dán, egy skót, egy görög, egy norvég, egy szerb, egy bulgár, egy finn, egy ciprusi, vagy bármely baltikumi válogatott szurkolóinak!
22. Végül. A EB végeztével tartsd meg magadnak a mennyei sóhajod: “Hála a jó Istennek vége az Eb-nek ami csak négy évente van! Hála az égnek, hogy Magyarország csak 30 évente jut ki ilyen nagy tornára!” Erre immunis leszek! Mert hamarosan kezdődik az Olimpia, a Premier League, az olasz és spanyol bajnokság, a Bundesliga és természetesen az NB1! A Világ-bajnokság csoportküzdelmeiről nem is beszélve...
Ha te is várod a Európa-bajnokság kezdetét és tetszett az írásom, kedveld és oszd meg barátaiddal és csatlakozz a Hungarian Geographic Facebook oldalához, ahol bővebb tartalommal, linkekkel, videókkal, képekkel, érdekességekkel várlak

A bejegyzés trackback címe:

https://hungariangeographic.blog.hu/api/trackback/id/tr908797004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2016.06.11. 18:07:23

Akár poénnak, ironikus görbe tükörnek is felfoghatnánk ezt az irományt. De ha a posztoló komolyan gondolta, akkor az több mint elkeserítő.
Valószínűleg elfogult vagyok, de ez a fociláz, meg ennek a sportnak a túlértékelése már nemcsak bosszantó, de társadalmilag káros is. Főleg az ilyen megnyilvánulások miatt, mint ez a poszt.
22 pontban össze van foglalva, hogyan legyen valaki önző, gerinctelen fasz, azt a tévhitet sugározva hogy amíg a szent sportjának épp EB-t tartanak, addig ő jogosult emberileg hulladék szintre süllyedni és így pöffeszkedni. Aztán ha nincs EB, akkor lesz még BL, NB1, NB2, Bundesliga meg a sok szar amit lehet bámulni tucatnyi sportcsatornán...
Komolyan, remélem ez a cikk tényleg csak vicc, egy fricska a tahóknak, akik képesek így élni és gondolkodni... Aki meg tényleg képes ezt így végig csinálni, ne csodálkozzon ha kib*sszák mint macskát szarni, mert élettársat ilyen mentalitással tuti nem érdemel az illető.

2016.06.11. 18:40:28

tahó vagy te máskor is

Gillotte 2016.06.11. 18:57:40

Hangosan felolvastam a meccs szünetében a férjemnek, és jót derültünk rajta. Vannak nők, akik a férjükkel együtt nézik a meccset, persze eközben nem elhanyagolván a tennivalókat.
Az írásról az jutott eszembe: Minden vicc fele komoly. Poénosnak szánta a szerző (én annak vettem), de nyilván nem a levegőbe beszél/ír. Csak poénnak szabad felfogni, nem is másnak.

grandoletti 2016.06.11. 19:12:05

Ebben aza vérciki gyerekek HOGY MÁR VOLT, A 2014-es vb-n. Igen tök más írta, igen, még a kép is ugyanaz. Ez plágium,nem tudom hova tették a szemüket az indexes adminok. zacc.nlcafe.hu/2014/06/13/16835/

Mr. Waszabi 2016.06.11. 20:40:58

Ja. Érdemes amúgy is dülöngélő házasságodat nyilvánosan kihirdetni - hátha az asszony pont az EB alatt sokall be és lép félre. Tényleg nettó értelem, nem vitás. Azt értem, hogy az EB fontos, sőt azt is, hogy a nők rosszul viselik az ilyen időszakokat. De azt nem, hogy miért vagy ennyire hülye. Mert sztem most van az a pont, amikor a feleségedet a legkönnyebb elcsábítani. És ha tényleg így lesz - már amennyiben tudomásodra jut - akkor senki mást nem hibáztathatsz saját elvakultságod miatt, csak is magadat. Sztem nem ártana gondolkodni, megnyilatkozás előtt :)

Artie 2016.06.11. 20:44:31

Ha vicc, ha komoly, ha ironikus - rém gyenge. Ennyi elég az index címlapjához, ez az igazi gáz.

prim 2016.06.11. 21:01:35

Ja, és csodálkoznak egyesek hogy mennyi jó csaj van a tinderen... Nem baj legalább azoknak jó akik nem szeretik a focit. Egyébkén a Sportnak annyi köze van a Sportközvetítéshez, mint a pornófilmnek a valós szexhez... A sport az amit csinál az ember... Aki nézi, az meg is érdemli hogy megdugják közbe a nőjét...

DidierBigo 2016.06.11. 22:03:52

@Mr. Waszabi: @Artie: Nem ő írta, csak lopta. Ez a kis írás szó szerint ugyanígy megjelent a világbajnokság alatt, 2014-ben. Még a képet is onnan lopta. Tele volt fele a facebook annak idején, csodálom hogy az indexeseknek nem akadt fenn a rostáján zacc.nlcafe.hu/2014/06/13/16835/

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.06.11. 22:56:08

@DidierBigo: akartam írni, hogy talán eredetileg is az ő szerzeménye, csak akkor más nevet használt, de... beleolvastam ennek a tetűnek a "hozzászólásaiba". Tudjuk, nácik nincsenek, csak akkor nem tudom, minek nevezzem ezt a férget.
Meg az index szerkesztőit, akik egyre több ilyen mocsok blogot raknak a címlapra.
Ugye anno tótawé azért húzta el a csíkot néhány kollégájával együtt, mert a tulaj "megkérte" őket, hogy ne baszogassák a fideSSes elvtársakat.
Na ez egyre jobban látszik az összes indexes felületen (fórum, blog.hu stb.)

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2016.06.11. 23:24:49

@DidierBigo: Hülyegyerek! Te buta féreg! A zaccos poszt végén ott van az eredeti (itt megtalálhatod, csodálom hogy nem szúrta ki a szemed, és nem akadt fenn a rostádon), vagyis hozzám vezető link, amit egy héttel a netcafés írás előtt írtam. Mielőtt valaki lopással vádolná Gigit (a zaccos bloggert) annak hadd mondjam el, hogy emlékeim szerint udvariasan megkért engem, hogy reblogolhassa az írásom amit a kommentben meg is köszöntem a privát levelezésünkün túl! Pl a szeretlekmagyarország.hu, a nemzetisport.hu is így vette át jó néhány más oldallal egyetemben azt a több, mint 25.000 lájkot elért írásom. Az más kérdés, hogy rengeteg Facebookos oldal másolta ki és forrásmegjelölés nélkül osztotta meg az írásom az engedélyem nélkül. Ezek közül az egyik legnagyobb férgek a trollfocis prolik voltak, akik majdnem ezer(!!!) megosztás és több ezer kedvelés után vették csak le, miután a Facebook rájuk förmedt a copyright súlyos megsértése véget - ugye azt tudni kell, hogy ők keresnek pénzt a FB oldalukkal, én nem. Egyébként az eredeti írásomat 100.000-nél is többen olvasták. Az Facebookos és nagyobb online oldalakkal együt meg összesen kb 350-400.000!

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2016.06.11. 23:26:16

23. Szabály. Csak a kedvetekért! “Ha tüntetőleg bármelyik mérkőzés alatt meztelenül a TV elé állsz, legalább valami lábbeli legyen rajtad! Mert ha felfázol és elkezdesz nekem trüsszögni, prüsszögni meg köhögni, akkor elképzelésem sincs, hogy kifog ápolgatni, meg pátyolgatni ne adj Isten a dokihoz elvinni. Mert hogy nem én, az tuti!”

Ti beteg lelkü, rosszindulattal teli idióták! Nem széggyelitek magatokat amikor ország-világ előtt hülyét csináltok magatokból? Ti az a tipusú férgek vagytok, akik mindenhol és mindenkiben meglátjátok a gyűlölködő nácit, kiveve ha tükörbe néztek!
Egyébként üdvözlök mindenki Franciaországból, a csodálatos Vézère-völgyéből, ahol a magyar válogatott csoportmérkőzései alatt egy ici-pici kis szerencsével 12 UNESCO Világörökséget fogok felkeresni a meccseinken túlmenőleg, a blogom Facebook oldalát próbálom rendszeresen frissíteni, akit érdekel azokat várom szerettel.

DidierBigo 2016.06.12. 00:11:20

@Hungarian Geographic: ha ez igaz (gondolom nem tudod bizonyítani de jó fej leszek elhiszem) akkor csak magadtól loptad és most ugyanazt a szart kétszer próbálod elsütni. Hát elég szánalmas egy dolog apafej. Remélem az olimpiánál is viszontlájuk majd.

Amúgy meg kiafaszomnak kellene ismerni a kibaszott szánalmas és unalmas életed történetét faszkalap? Ki honnan mit vett át és mennyi megosztás, ne égesd már magad lúzerkém. Ezeket senki nem jegyzi. Csak emlékeztem hogy ettől a fostól már évekkel ezelőtt is hánytam egyet és nyomtam rá egy guglit. Az indexnek is ezt kellett volna és akkor rájön hogy felmelegített/lopott anyaggal van dolga.

0rdas 2016.06.12. 00:34:58

21-es ponthoz:
"Ha nem hiszed el ezt nekem, akkor próbáld meg elmagyarázni ezt a buta érvelésed egy holland, egy dán, egy skót, egy görög, egy norvég, egy szerb, egy bulgár, egy finn, egy ciprusi, vagy bármely baltikumi válogatott szurkolóinak!"

Jajjj, Bulgáriát a BOLGÁROK lakják. Olyan nép nincs, hogy bulgár. Ez felér egy "megyünk horvátba", vagy a "tíz kerületben lakom"-mal. Borzalmas...

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.06.12. 09:05:11

@0rdas: da, van bulgár! Egy darab egysejtű, ami Birca* nikkeken hányja magából a mocskot. ;)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.06.12. 09:10:24

@Hungarian Geographic: tudod pöcsfej, te épp oly gerinctelen vagy, mint a többi "nemnáci". Mocskolódsz, hányod magadból a rasszista undormányaidat stb. és még fel vagy háborodva, ha valaki a pofádba köp.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.06.13. 14:05:20

@Hungarian Geographic: acsarkodók? Mondja ezt a zsidózó féreg? :D Szánalmas vagy öcsi. Azon már nem is csodálkozom, hogy tagja vagy a "drukker" csürhének.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.06.14. 08:44:16

@Hungarian Geographic: tipikus náci. Rógtön terelni próbál, ha cikis dologba ütközik. Kidobott a fiúbarátnőd? :D

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2016.07.01. 13:43:56

@Hóhér az utolsó barátod: De miután itt nincs náci rajtad kívül, akkor maradva a tényeknél a gyűlölettel teli homo- és hungarófóbiádnak itt nincs helye. Tobábbra is meggyőződésem, ha életetben lett volna legalább egy nő, ilyen faszságokkal nem égetnéd magad kisköcsög!

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.01. 18:17:38

@Hungarian Geographic: aha. Csak egy nagypofájú gerincbajnok van itt rajtam kívül. :D

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.01. 18:18:59

@Hungarian Geographic: mellesleg meséld már el, miért szégyelli a tetves fajtád a "nemes" elődöket! Mert magyarkodni azt nagyon tudtok ti rühesek...

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2016.07.01. 18:33:04

@Hóhér az utolsó barátod: amikor a "fajtámat" említed mire gondolsz pontosan? Keresztény? Katolikus? Magyar? Európai? Rólad mit kell tudni? Milyen felmenőkkel rendelkezel? Melyik kultúrkőrbe tartozól te, és a felmenőid? Hány órát döglesz átlagosan egy nap a számítógép előtt? Voltál már valaha nővel?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.01. 20:17:34

@Hungarian Geographic: hát igen. Ez jellemző. Magyarkodni tudsz, helyesírni nem. Szánalmas pondró.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.01. 20:18:58

@Hungarian Geographic: apropó, kis gerinctelen cenzir: te hány órán át rohadsz a kocsmában a tévét bámulva? És mi van a fiú barátnőddel? Kirúgott az is? :D
süti beállítások módosítása