Flag Counter
Brazília–Horvátország
2014. június 11. írta: Hungarian Geographic

Brazília–Horvátország

 Mutassuk meg a világnak, hogy mi vagyunk a 10 millió szövetségi kapitány országa!

Ennek a posztnak a kommentjében lehet Tipszmikszelni és megjövendölni az összes mérkőzés végeredményét a Világbajnokság alatt.

 

Mutassuk meg a Világnak, hogy mi vagyunk a tízmillió szövetségi kapitány országa!

Drága Mindenttudó Foci Szakértő Barátom!

Eljött az idő! Elég a szövegelésből! Mutasd meg az országnak és a világnak, hogy mennyire értesz a világ legnépszerűbb sportjához! A Foci Vb idejére egy nagyon egyszerű játékra hívlak itt a blogomon, ahol nem kell semmi mást tenned, mint a mérkőzések végeredményét megtippelned és az eredményt a kommentek közé beírnod.

Két szabály van csak:

1. A kezdő sípszóig, csak az eredményt írhatod be a kommentek közé az aznapi meccsnek.
2. A kezdőrúgást követően a véleményed, észrevételedet, elemzésedet és minden mást is megoszthatsz - a többi szövetségi kapitánnyal és futball guruval kielemezve azokat, itt a fórumon.

Remélem nagyon sokan, nagyon jól fogjuk magunkat érezni ezen az oldalon, miközben világbajnoki hangulatot teremtünk a virtuális térben a futball legnagyszerűbb ünnepe ideje alatt! 

Ha neked is van egy tipped, írd be a kommentek közé majd kedveld és oszd meg barátaiddal a blogomat és csatlakozz a Hungarian Geographic Facebook oldalához, ahol bővebb tartalommal, linkekkel, videókkal, képekkel, érdekességekkel várlak 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungariangeographic.blog.hu/api/trackback/id/tr846294273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása