Flag Counter
Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére
2018. június 14. írta: Hungarian Geographic

Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére

Drága Szerelmem!
Az Oroszországi Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok!

rwc3hg.jpg

1. Június 14 és Július 15 között a TV az enyém! Nem a tied! Nem a mienk! AZ ENYÉM! Minden nap! Egész nap! Nincs kivétel! A távkapcsolóra rá se nézhetsz!
2. Ha a TV előtt el kell menned addig nem lesz baj, amíg azt az utat a földön kúszva, engem egy pillanatra sem zavarva teszed meg.
3. A mérkőzések ideje alatt vak, süket és néma leszek! Kivéve, ha azt akarom, hogy tölts még egy italt vagy hozz valami rágcsálni valót! Nem kell megkérdezned, hogy kérek-e még? Csak csináld! Ne várj ezért verbális köszönetet, inkább örülj ha néha hálámat a popsidra csapva kifejezem.
4. Ne is álmodozz arról, hogy odafigyelek rád, meghallgatlak, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót, elmegyek a gyerekért, beállok a kocsival. Sem ezek, sem semmi ezekhez hasonló nem fog megtörténni!
foci.jpg
5. Amelyik csapatnak szurkolok, annak a csapatnak szurkolsz te is!
6. Ha a vacsora a mérkőzés idejére esik, akkor azt a szünetben kérem egyetlen egy tányéron, egyetlen egy evőeszközzel feltálalni a TV előtt ültömben. Nem érdekel, hogy mennyit vesződtél vele, nem érdekel, hogy ha az ülőgarnitúra zsíros lesz. A Világ-bajnokság alatt, SOHA ne emlékeztess az egészséges táplálkozás fontosságára!
7. Ha átjönnek a barátaim meccset nézni, SOHA ne vágjál pofákat miattuk. Pont őmiattuk, mindig legyen legalább fél rekesz sör a hűtőben, és rengeteg rágcsálnivaló!
rwc2hg.JPG
8. A te kötelességed, hogy naprakész és tájékozott legyél a torna eseményeivel, menetrendjével, eredményeivel kapcsolatban ha csatlakozni kívánsz a társalgásunkhoz. Ennek hiányában ne lepődj meg ha én és a barátaim rosszallóan nézünk rád vagy rád se hederítünk. SOHA ne panaszkodj, ha emiatt nem kapsz elég figyelmet!
9. Ne felejtsd el, hogy te SOHA sem tudhatsz többet a fociról, mint én!
10. A mérkőzés alatt nem akarom hallani a hangodat. Tudod jól, hogy a pici szád akkor a legszebb, ha össze van zárva!
11. Végszükség esetén, ha valami fontosat akarsz mondani, azt a szünetben elmondhatod a reklám ideje alatt, de csak akkor ha a félidei eredmény számomra elfogadható. Ha nem életbevágó, akkor várj a meccs végéig!
12. A torna ideje alatt egyszer sem akarom hallani, hogy: “Túl sok meccset nézel!”!
13. A gólok, szabálytalanságok és a helyzetek ismétlése nagyon fontos! Nem érdekel, hogy már láttam. Látni akarom újra és újra! Akárhányszor csak lehet!
14. A mérkőzések beharangozói és az összefoglalói épp olyan fontosak, mint a meccs! Eszedbe se jusson, és SOHA ki ne ejtsd a szádon: “De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?” Ilyenkor emlékezz az 1. pontra!
rwc5hg.jpg
15. Nagyon szépen megkérlek, hogy ha szomorúnak látsz amiért a csapatom vesztésre áll, SOHA ne mondd, hogy “Ne törődj velük, ez csak egy játék!” vagy “Ne aggódj, majd legközelebb győzni fognak!”, mert ezzel csak még jobban felbosszantasz!
16. A mérkőzések ideje alatt nincs teljes szex!
rwchg1.jpeg
17. Értesd meg a barátaiddal, hogy az Világ-bajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!
18. Viszont ha a barátom minket hív magához meccset nézni az utolsó pillanatban, akkor 5 perc (igen 300 másodperc és nem több!) múlva már úton kell lennünk!
19. Mindig mosolyogj! Kivéve, ha a csapatom vesztésre áll!
20. SOHA sem akarok észrevételek hallani Ronaldo kinézetével kapcsolatban!
21. Igen! Jól látod, hogy Magyarország nem jutott ki a Vb-re! Ahogy Olaszország, Hollandia, Skócia, (Észak-) Írország, Dél-Afrika, Törökország, Wales, a Copa America címvédő Chile, vagy Roger Milla 1990-es bemutatkozása óta szinte állandó résztvevő Kamerun, vagy Zlatan új otthona az Egyesült Államok csapata sem. Nem! Nem tudom, hogy mikor jutunk ki megint a Vb-re. Legutóbb Mexikóba jutottunk ki 32 éve. Azóta is azt emlegetjük.
Kádárt Moszkvába rendelte Gorbacsov 1985. szeptember 25-én a Vb kezdete előtt néhány hónappal.
Gorbacsov kétségbe volt esve, hogy a FIFA világrangistán 3. melyezett magyar válogatottal van egy csoportban a szovjet válogatott Mexikóban a Vb-n.
- Te Kádár elvtárs. Ide figyelj! Olyan nem lehet, hogy a ti kis csapatotok megveri a nagy szovjetunió válogatottját a világbajnokságon. Ki kell kapnotok!
- De Gorbacsov elvtárs!
- Nyugalom Kádár elvtárs! Kaptok egymillió Dollárt, ha lefekszetek nekünk!
Így már minden más Gorbacsov elvtárs!
Telt múlt az idő. Eljött 1986. június 2.-a, amikor a Mexikói Vb-n, Irapuatoban kikaptunk a szovjet válogatottól a Vb első mérkőzésén 6-0-ra.
Kádár örömittasan dörzsölte a tenyerét amikor szóltak neki a meccs után, hogy Moszkvából megérkezett az átutalás, megjött a csekk.
Kádár majdnem lefordult a székről amikor meglátta, hogy a beígért egymillió Dollár helyett csak egy dollár áll a csekken.
Kiverte a veríték. Izzadt a tenyere. Ezt mégsem hagyhatja. Összeszedte minden bátorságát és felhívta Gorbacsovot.
- Gorbacsov elvtárs! Ma megkaptam a csekket, amin a megígért egymillió Dollár helyett csak egyetlen egy dollár áll. Gorbacsov elvtárs! A csekkről hat nulla hiányzik!
- Kádár elvtárs! Azt megkaptátok Mexikóban!...
22. Végül. A VB végeztével tartsd meg magadnak a mennyei sóhajod: “Hála a jó Istennek vége az Vb-nek ami csak négy évente van! Hála az égnek, hogy Magyarország csak 30 évente jut ki ilyen nagy tornára!” Erre immunis leszek! Mert hamarosan kezdődik az Olimpia, a Premier League, az olasz és spanyol bajnokság, a Bundesliga és természetesen az NB1! Az Európa Bajnokság, Nemzetek Ligája csoport küzdelmeiről nem is beszélve...
 
Ha te is várod a Világ-bajnokság kezdetét és tetszett az írásom, kedveld és oszd meg barátaiddal és csatlakozz a Hungarian Geographic Facebook oldalához, ahol bővebb tartalommal, linkekkel, videókkal, képekkel, érdekességekkel várlak

A bejegyzés trackback címe:

https://hungariangeographic.blog.hu/api/trackback/id/tr4514047458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása